facebook instagram
Tradisjonsmat i vakre omgivelser


I Restaurant Skagen serveres Bodils fiskebord med tradisjonsrike fiskeretter. I tillegg kan du få andre retter med lange tradisjoner. Baren "Sjyskvetten" har et godt utvalg til maten som serveres.



Image

Bodils Fiskebord
– en slager med ulike retter

Bodils Fiskesuppe.
Stekt seifilet, ovnsbakt i fløtesaus
med råkost og potet.
Stekte torsketunger med råkost og potet.
Kokt kveite/laks med rømmesalat og potet.
Røyka laks med eggerøre og loff.
Håndpillede reker med loff, sitron og majones.


Image

Andre retter
med lange tradisjoner

Boknafisk og rødsei med stekt flesk,
gulrotstuing og potet.
Lettsalta uer med flesk, potet og suppe.
Hvalgryte med ris og loff.
Mørna oksesmåsteik i brunsaus, grønnsaker, ertestuing, tyttebær og potet.
Lapskaus og flatbrød.




Image

Vårt unike dessertvalg
- serveres med kaffe attåt

Kaffe og sviskergrøt, fløtemelk og sukker.
Bodils eplekake med krem.
Fruktkake med krem og vaniljesaus.
Semulegrynsgrøt med rødsaus.







Image

Frokost

Hjemmebakt brød bakt med kjærlighet, med godt pålegg og koselig stemning til.